Home arrow Actueel arrow Netwerkmiddag De Evenaar locatie Heerenveen op 6 december

Netwerkmiddag De Evenaar locatie Heerenveen op 6 december

Op donderdag 6 december 2018 organiseert De Evenaar, Centrum voor Transculturele Psychiatrie, een netwerkmiddag op de locatie in Heerenveen. Sinds 3 september 2018 biedt De Evenaar psychische zorg aan vluchtelingen, asielzoekers en migranten op deze locatie. Graag willen wij u via deze netwerkmiddag kennis laten maken met het team en de behandelmogelijkheden.

De middag bestaat onder andere uit uitleg over de werkwijze, het behandelprogramma van de polikliniek en behandelmogelijkheden van posttraumatische problematiek. U krijgt inzicht in de behandelmethodes die toegepast worden binnen ons centrum, in preventie en ons aanbod voor jeugd.

Uiteraard gaan wij graag in op uw vragen en opmerkingen en is er uitgebreid gelegenheid om nader kennis te maken. Specifieke vragen over de werkwijze, mogelijkheden tot contact, aanmeldingen en wat dies meer zij kunnen aan bod komen op de netwerkmiddag. Ook kunt u kennis maken met een aantal hulpverleners die in Heerenveen werkt.

Wij willen u graag vragen van te voren aan te melden voor deze middag. U bent van harte welkom op:
Datum  : Donderdag 6 december 2018
Tijd      : 14:30-18:00 uur
Plaats   : De Evenaar, locatie Heerenveen
               Kastanjelaan 1, gebouw B (GGZ Friesland)
               8441 NC HEERENVEEN


Aanmelden kan tot 23 november 2018 via jolanda.gils@ggzdrenthe.nl. Graag naam, functie, werkplek en met hoeveel personen u wilt komen vermelden in de e-mail. Heeft u op voorhand al vragen over de netwerkmiddag, dan kunt u bovenstaand e-mail adres daarvoor gebruiken.

Kunt u zelf niet, maar kent u wel collega’s voor wie deze netwerkmiddag nuttig zou kunnen zijn, stuurt u dan dit bericht door of stuur een tip!